Verzendkosten:

Bestellingen vanaf 30,- worden gratis verzonden. Bij bestellingen minder dan 30,- rekenen wij 3,50 verzendkosten. Onze bestellingen worden via MyParcel verzonden en worden als brievenbuspakket verzonden. Indien er een TrackTrace code beschikbaar is zullen we u deze toesturen. U kunt dan uw pakket volgen via PostNL.nl . U hoeft er niet voor thuis te blijven, het past door de brievenbus.

Ruiling:

Natuurlijk mag u bij ons ruilen. U kunt uw bestelling, ongedragen en ongebruikt, in de verpakking retour sturen onder vermelding van uw naam, adres en ordernummer naar onderstaand adres. De retourkosten zijn voor de klant. U kunt een nieuwe bestelling plaatsen en zodra we de retourzending ontvangen hebben storten we het bedrag retour.

Wij stellen het zeer op prijs als u over retourreden per email contact met ons opneemt. Wij kunnen u dan persoonlijk begeleiden en helpen met mogelijk een beter keuze. E-mailadres: info@babypatta.nl

Retourneren:

Retourzending moet binnen 14 dagen bij ons retour zijn.

Klanten hebben volgens de wet kopen op afstand wettelijk het recht om een product binnen 14 werkdagen na ontvangst te retourneren zonder opgave van reden. Het aankoopbedrag + de eventuele verzendkosten worden volledig vergoed door BabyPatta mits de artikelen in de originele verpakking en ongedragen geretourneerd worden. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor kosten van de klant.

U kunt uw bestelling retourzenden o.v.v. Het ordernummer aan:

BabyPatta
Meidoornplantsoen 79
1871SK Schoorl

Newsletter

Melden Sie sich für unseren Newsletter an
Anmelden
© 2014 - 2023 BabyPatta | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore